HTML

Vakvezető Kutyák Országos Világnapja

A Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány vakvezető kutyákkal segíti a fogyatékossággal élő emberek életét. Az alapítvány kezdeményezésére az ország több pontján megünnepeljük a Vakvezető Kutyák Országos Világnapját. A rendezvény életre hívásával célunk az ismeretterjesztés: társadalom keveset tud arról, hogy a vakvezető kutya a leghatékonyabb közlekedési lehetőség azon látássérült emberek számára, akik aktív életet akarnak élni.

Friss topikok

Linkblog

A világnap Székesfehérváron

2011.05.02. 21:31 Vakvezető

A Fehérvár TV így tudósít az eseményekről: "Hegedűs Angéla Judit igazából nem is szeretett volna magának kutyát, aztán az élet úgy hozta, hogy egy barátjának köszönhetően rájött, mekkora segítség lehet számára egy négylábú társ. Ennek most már nagyjából három éve, azóta pedig Hegedűs Angéla Judit és Lora elválaszthatatlanná vált. Hegedűs Angéla Judit azt mondja, hogy bár naponta ingázik Budapest és Székesfehérvár között, minden ügyét maga intézi és viszonylag sokat jár szórakozni. Nincs sok rossz tapasztalata, szerinte a legtöbb ember tudja, hogy egy látássérült emberhez hozzátartozik a négylábú segítő is." A riport teles terjedelmében itt olvasható.

 

Varga Szabolcs, a fehérvári rendezvény szervezője blogjára képeket is feltöltött.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vakvezetovilagnap.blog.hu/api/trackback/id/tr472872815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása