HTML

Vakvezető Kutyák Országos Világnapja

A Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány vakvezető kutyákkal segíti a fogyatékossággal élő emberek életét. Az alapítvány kezdeményezésére az ország több pontján megünnepeljük a Vakvezető Kutyák Országos Világnapját. A rendezvény életre hívásával célunk az ismeretterjesztés: társadalom keveset tud arról, hogy a vakvezető kutya a leghatékonyabb közlekedési lehetőség azon látássérült emberek számára, akik aktív életet akarnak élni.

Friss topikok

Linkblog

Jövőre veled ugyanitt

2011.05.02. 23:23 Vakvezető

Reméljük, hogy jövőre találkozunk, még több helyszínen és még többen. Addig is kérjük, támogasd a vakvezető kutyák képzését adód 1%-ának felajánlásával:

 

Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány

Adószámunk: 18449149-1-05

 

További információ az alapítvány munkájáról: www.barathegyisegitokutya.hu és a bloggal kapcsolatban: barathegyi.media@gmail.com 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vakvezetovilagnap.blog.hu/api/trackback/id/tr622873154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása